HAPPY NEWYEAR!!!
Door: Kèren
Blijf op de hoogte en volg Kèren
02 Januari 2007 | Australië, Sydney
Ten eerste wil ik iedereen natuurlijk een super leuk, gezond en gelukkig 2007 wensen!!!
Echt raar dat alle feestdagen nu ineens al voorbij zijn!:(
Maar wel HET jaar dat het echte reizen voor mij gaat beginnen!!
De laatste keer vertelde ik dat we 's avonds een 70's party zouden hebben. Iedereen was verkleed in 70's stijl. Echt zo leuk om te zien hoe iedereen ermee aan de slag was geweest. Eerst weer lekker gebarbied. Was echt weer een superavond om nooit te vergeten! Maar das wel duidelijk op de foto's.
De volgende dag hebben we maar weer even rustig aan gedaan na al die feestjes, want de next day wast alweer tijd voor oud& nieuw. haha.
Met oud & nieuw zijn we met bijna alle mensen uit ons hostel naar een plaats gegaan met uizicht op het opera house en de harbour bridge. Toen we met de ferry vertrokken, was al te zien hoe druk het overal was met mensen die hun plaatsje al veroverd hadden. Wij kwamen rond 2 uur smiddags op onze plaats aan, Bradleys Head. Het was al erg vol, maar wij zijn lekker vooraan gaan zitten. We hadden met een groep drinken en eten voor de hele dag ingekocht. We hebben 10 uur moeten wachten voor het nieuwe jaar begon, maar het ging vrij snel. Was heel gezellig druk. Ik had mn oranje truitje aan met BIERTJE erop (thanx girls!) en al snel kwamen de eerste nederlanders op me af haha. kreeg zelfs een biertje in mn handen gedrukt van vreemden!!:)
Om 21:00 begon het eerste vuurwerk, dat doen ze meestal voor de kinderen, denk omdat die daarna dan kunnen slapen ofzo. Om 0:00 begon het dan....eerst verscheen er 5..4..3..2..1 op de brug en toen ontplofte het aan alle kanten. Echt zooooooo mooi!!!!! Iedereen was aan het juichen en gillen!!! Allemaal vuurwerk in allerlei verschillende kleuren en vormen! In 1 woord geweldig!!! Hier zijn we voor in Sydney gebleven!!!
Toen natuurlijk iedereen gelukkig nieuwjaar gewenst en daarna door om vervoer terug te vinden naar het hostel, want daar zouden we de after party houden.
Maar het was 1 grote chaos, het was zo druk dat alle bussen vol zaten, alle auto's en alles stond vast. We hebben eerst een stuk gelopen en na een tijd hebben we een buschauffeur zover gekregen om ons nog toe te laten. Iedereen raakte mekaar kwijt natuurlijk en de busrit duurde ongeveer 2 uur haha, toen weer een stuk gelopen en toen wask eindelijk weer in het hostel.
Verbazingwekkend genoeg waren wij als een van de eersten terug. Maar het was inmiddels als laat, dus we hebben een tijdje na zitten praten en toen naar bed gegaan. Maarja kwas nog veels te wakker en hyper haha, dus ik heb gewacht tot 10:00 totdat het bij jullie eindelijk nieuwjaar was en toen wat telefoontjes gepleegd, daarna even geslapen en toen maar weer op!!!
De volgende dag hadden we met zn allen een nieuwjaarstoast.
Ik ben een beetje op tijd naar bed gegaan, want vandaag wou ik van alles regelen voor mn verdere reis.
Vanochtend heb ik namelijk mn reis geregeld naar Tasmanie!!!
En ik vetrek......morgen!!!!!
Ik vlieg op Lauceston ofzo, want alle tickets naar Hobart waren uitverkocht. Daar zit ik eerst 3 dagen en dan begint zaterdag de 7-daagse tour en dan vlieg ik de 13e naar Melbourne!!! Hein gaat met me mee, hij zou nl nog een tijd in Sydney blijven, maar wilde ook graag nog wat doen in de tussentijd.
Het echte reizen gaat dus beginnen voor mij!!
Straks mn backpack weer inpakken....das lang geleden.....Hoop dat alles past!haha
En morgen weer erg vroeg op!!!geeuw.
Mijn volgende bericht zal dus weer zijn vanaf Tasmanie of Melbourne!!! :)
Byeeeee xxxx Kèr
Echt raar dat alle feestdagen nu ineens al voorbij zijn!:(
Maar wel HET jaar dat het echte reizen voor mij gaat beginnen!!
De volgende dag hadden we met zn allen een nieuwjaarstoast.
Vanochtend heb ik namelijk mn reis geregeld naar Tasmanie!!!
En ik vetrek......morgen!!!!!
Het echte reizen gaat dus beginnen voor mij!!
En morgen weer erg vroeg op!!!geeuw.
Mijn volgende bericht zal dus weer zijn vanaf Tasmanie of Melbourne!!! :)
Byeeeee xxxx Kèr
02 Januari 2007 - 07:40
Shirli:
Jij ook HAPPY NEWYEAR!!!!!Fijn dat je het zo leuk hebt gehad met oud&nieuw, want daarvoor bleef je in Sydney!Heel veel plezier tijdens het vervolg van je reis...enjoy!!
Dikke kus, Shirli -
02 Januari 2007 - 09:21
Mark En Jeanet:
Lieve Kèren,
Ook voor jou een heel gelukkig nieuw jaar! Het begint al heel goed zo natuurlijk. Wij wensen je een goed vervolg toe in Tasmanië en Melbourne!
Liefs, Mark, Jeanet, Vicky en Mike
02 Januari 2007 - 10:21
Else:
Vet man, om al dat vuurwerk in Sydney meegemaakt te hebben! Schijnt inderdaad heel erg mooi te zijn.. Haha, klinkt wel vermoeiend, tot 10 uur opblijven en daarna al snel weer opstaan! Haha, maar dat moet soms kunnen :-) Jij trouwens ook een heel gelukkig nieuwjaar!! En heel veel plezier in Tasmanië en daarna in Melbourne! Jij zit daar gewoon echt, ik kan er alleen maar over dagdromen.. Groetjes en een dikke knuffel,
Else -
02 Januari 2007 - 13:13
Lisette:
Gelukkig nieuw jaar Keren!!! Zo jeetje wat zal jij het naar je zin hebben daar!
Heel veel plezier in Tasmanie!!!
Kus lisette -
03 Januari 2007 - 08:24
Debby Otte:
Happy New Year!! Tjee wat een geweldige verhalen lees ik NU al op je site. Ik ben nu al jaloers op je als ik al die leuke/spannnende verhalen lees. Hier gaat alles goed en we hebben de feestdagen weer overleeft!! Heel veel plezier in Tasmanie/Melbourne en tot mails... Xje Debb en (Daan) -
03 Januari 2007 - 16:34
Joanne:
Lucky you! Heel veel plezier, ben benieuwd naar je volgende verhalen!
x-Jo -
07 Januari 2007 - 13:27
Oma:
Lieve Kèren
Ook van mij een heel
gelukkig en gezond 2007
gewenst!
En ik kijk nu al weer uit
naar je berichtjes en foto's uit Tasmanië.
Liefs en kus van oma. -
Dikke kus van oma -
14 Januari 2007 - 21:13
Fam Haviv Uit Israel:
keren,meisje
een heel gelukkig nieuwjaar aan jou en je vrienden in australie toegewenst,leuk om zo op de hoogte te zijn van wat er allemaal met je gebeurt. kusjes van sabba en safta en van de rest van je fam in israel ,kusjes