Op vakantie........!!!
Door: Kèren
Blijf op de hoogte en volg Kèren
18 Juli 2007 | Australië, Darwin
Daar was ik weer met nog meer leuke verhalen en nieuwe plannen. Hebben de laatste tijd niet stilgezeten en ben zelfs serieus aan het plannen geweest.
Ik was gebleven bij Broome...daar zijn we in totaal 4 dagen geweest. Ik had er best langer willen blijven, leuk gezellig plaatsje. Lekker gechilld op het bekende Cable Beach, de kamelen rond zien lopen en vanaf daar zonsondergang bekeken. Prachtig!
'S avonds uit geweest naar een openlucht discotheek, overal palmbomen, niet verkeerd dus!
O en niet te vergeten, het Finse meisje is achtergebleven in Broome!!
Nadat we Broome verlieten zijn we naar Fitzroy Crossing gereden, waar we een rodeo hebben bekeken. Echt leuk en apart om te zien. Gelukkig werden er hier geen speren in de bulls gegooid.
Volgende dag rondgewandeld bij Geiki Gorge. Toen we het plaatsje Halls Creek (Hier begint de backpackersfilm Wolfe Creek) uitreden stond ons een verrassing te wachten.......ontplofte autoband!!!
Daar stonden we dan, 3 meiden en geen idee wat we moesten doen. Vera is met de eerste de beste auto mee terug gereden het dorp in om mensen te halen die ons konden helpen. Gelukkig had ze vrij snel iemand gevonden en konden we een half uur later weer verder rijden. Toen hebben we maar besloten dat de jongens achter ons moesten blijven rijden.
Volgende dag het plaatsje Kununarra ingeweest voor een lunch en een rustig dagje. De dag erna zijn we bij Lake Argyle geweest, waarna we Western Australia uit zijn gereden en Northern Territory in zijn gegaan!
Woensdag 11 juli zijn we aangekomen in Darwin!!!
1e indruk van de stad was super goed. 1e 2 dagen weer is in een hostel geslapen, maar hebben nu weer een hostel gevonden waar we in de camper kunnen slapen.
Zoals in Sydney hebben we hier ook weer gratis maaltijden. Ook genieten we van de vele terrasjes, pubs en clubs.
We zijn 2 dagen met zn 5-en Kakadu National Park ingeweest met een gehuurde 4wd!! Was echt super, eindelijk weer een auto met power, dus heerlijk hard gereden weer haha.
In het NP zijn we naar Ubirr geweest, Nourlangie Rock en we hebben overnacht bij Sandy Billabong. Was best wel spannend, want de campsite was vlakbij het water en in het National Park zitten overal krokodillen!
Volgende dag hebben we Yellow Boattour gedaan, waar we veel krokodillen hebben gezien, waaronder een hele mooie van 3.5 meter. Daarna gewandeld naar Jim Jim Falls. Heel wat wandelingen moet je klimmen en klauteren, dus ik heb de nodige wonden en blauwe plekken.
s' Avonds zijn we weer terug gereden naar Darwin, omdat het Rob zijn laatste avond was in Australie. Dus zijn we met zn allen uitgeweest.
Volgende dag Rob naar het vliegveld gebracht en wij zijn lekker naar het zwembad geweest en weer genoten van een gratis maaltijd en weer is goed gedanst!
Maar nu mn grote nieuws............ik heb mezelf getrakteerd op een vakantie voor 2 weken naar Bali!!! (haha, klinkt verwend hè)
Vanaf hier is het maar 2 uur vliegen en niet erg duur, dus dit was mn kans!!
Ik ga met Niels, er zitten al 7 dagen hotel bij in Kuta en de andere 7 dagen gaan we rondreizen. Heb er zin in!!!!
Na Bali kom ik weer terug naar Darwin en dan komt de tijd van werken er weer aan!
Ik moet nog 3 weken harvest work doen om mn extention te krijgen, daarmee kan ik weer een jaar naar Australie met een working holiday visum. Daarna de oostkust snel doen en dan ga ik naar Nieuw-Zeeland!! Dus het aftellen is voor mij al begonnen, ook al heb ik nog 4.5 maand te gaan! Vera is op dit moment de camper aan het verkopen en gaat daarna ook werken, dus misschien moet ik vrijdag al afscheid nemen van iedereen....
Mensen, geniet ook van jullie zomervakantie!!!
Ik ga weer aan het zwembad liggen....;)
O en niet te vergeten, het Finse meisje is achtergebleven in Broome!!
Woensdag 11 juli zijn we aangekomen in Darwin!!!
Vanaf hier is het maar 2 uur vliegen en niet erg duur, dus dit was mn kans!!
Mensen, geniet ook van jullie zomervakantie!!!
Ik ga weer aan het zwembad liggen....;)
18 Juli 2007 - 06:19
Dafna:
hi keren!
how are you?we hope thet you very enjoy your trip.dolev need to go to the army in 23/07.moshe retern from turkish. he was in trek in kashkar.so have a nice trip and we hope bto see you in israel.
fam/ iluz -
18 Juli 2007 - 07:46
Oma:
Lieve Kèren,
Geniet van je twee weken Balie!
Dit lijkt me erg mooi.
Dikke kus van oma. -
18 Juli 2007 - 12:18
Alicia:
Hey Keren,
Zo te lezen vermaakt je je daarnog prima! maar je hebt jezelf getrakteerd op vakantie... wat heb je het afgelopen half jaar dan gehad! ;) ik heb nu ook vakantie! al mn vakken afgelopen periode gehaald! veel plezier met in het zewmbad liggen dan, dan ga ik weer ff in mn eigen (mini) zwembadje liggen ;)
Kus -
18 Juli 2007 - 15:29
Shirli:
Hey Zussie!!
Ik ben al weer terug van vakantie!@!Helaas!!Voor mij ist weer werken....van de zon genieten zit er hier niet echt in!Maar heb super gehad in Egypte!!
Leuk dat ik je vandaag nog even aan de telefoon had, tot de verbinding werd verbroken....
Ik wens je daarom op deze manier vast een hele fijne tijd toe in Bali, geniet ervan!!!
hele dikke (K)
Shirli -
18 Juli 2007 - 17:48
Willeke:
Hey Keren
VAKANTIE OP BALI!!!!
toe maar! je bent al maanden op vak.:-)
heel veel plezier op Bali en geniet ervan
p.s kijk al weer uit naar je foto shoot
van BALI (ik wordt nu echt wel jalours hoor )
Dikke kus van mij
21 Juli 2007 - 08:10
Else:
Hee Kèren!!
Aaaaaaaaaah ik wil ook wel naar Bali! (alsof vakantievieren in Australië niet goed genoeg is..) Gezellig dat jullie nog zover met elkaar doorgereisd zijn. Heb je de rest gisteren al gedag moeten zeggen, of nog niet? Afscheid nemen van mensen met wie je leuk samen gereisd hebt is nooit leuk :-( Succes daarmee! Nog een vraag; ik was op zoek naar nieuwe foto's, maar die staan er niet op, of ben ik blind?! Ben zo nieuwsgierig namelijk!! Heel veel plezier op Bali!!!!
Kus Else -
22 Juli 2007 - 16:13
Joanne:
MAZZELAAR! Geniet ervan.
Surfen met Ilse was superleuk, heel veel aussies, kiwi's etc. Heerlijk backpacker sfeertje :).
Tot horens! x-Jo -
26 Juli 2007 - 20:01
Ilsje:
Hey Kerentje!!!
Dus Darwin bevalt wel? Chille stad he? (of meer een dorp:) ) En zo op naar Bali!! Lekker goedkoop shoppen, eten en goedkope cocktails:) En een vet andere cultuur! Leuk! Veel plezier, chillse!
Dikke kus -
02 Augustus 2007 - 18:13
Shirli:
Hey zusje van me!!!
Hoe was het op Bali?....ja, vanavond weer terug naar Darwin, Australie. Maar das natuurlijk ook niet verkeerd.
Alleen wordt het nu waarschijnlijk weer veel werken. Maar dat is wat wij hier ook bijna alleen maar doen. Dus ff doorbijten maar weer!!
Goeie reis en ik hoop gauw weer wat van je te horen of foto's te zien!!
Oja ik heb je gemaild (met foto's)!!
dikke kussss,
Shirli -
02 Augustus 2007 - 18:58
Oma:
lieve Kèren,
Welkom weer in Australie,k'hoop gauw weer wat van je te horen en misschien te zien?
Liefs en kus van oma