Merry Christmas!!!!
Door: Kèren
Blijf op de hoogte en volg Kèren
23 December 2006 | Australië, Sydney
Jaja, tis alweer bijna kerst!!!
Morgen al christmas eve, dat wordt hier ook al goed gevierd!!
Echt een raar idee hierzo in het zonnetje!!
Kijk zo maar naar wat foto's van hoe de kerstversiering er hier uit ziet...haha.
Kerstslingers in palmbomen.....best mooi dacht ik zo!!
De afgelopen dagen hebben we lekker lui in Sydney of op het strand doorgebracht.
Dinsdag hadden we een feestje in de Williams bar onder ons hostel. Alle mensen die daar werken moesten een optreden doen.
Het was echt zo grappig allemaal, harde muziek, rare optredens en veel mannen die als vrouw verkleed waren!! Je ziet hier in Sydney trouwens de raarste mensen rondlopen!!!Hele gezellige avond weer!!
Donderdag zijn we weer naar Bondi Beach geweest en vrijdag naar een strand vlakbij Manly Beach, volgens mij heet het Shark Bay..
We waren met de hele groep van Australian Backpackers en er hebben al een paar een surfplank gekocht!!
2 mensen hebben al een auto gekocht ook en vanaf Manly Beach konden we naar t andere strandje meerijden in de auto. We waren alleen met iets van 13 mensen.....en 2 auto's! Er lagen ook surfplanken in de auto's en we hebben onszelf er dus in moeten proppen. Was echt een grappig gezicht en t was tenslotte maar 5 minuten rijden. Daar gingen we dan......het geluk zat ons niet mee, want we reden precies langs een politie controle. Eerst konden we gewoon doorrijden, totdat we een politie auto achter ons aan zagen komen.....!!:S
Wij zijn snel een straatje in gereden,maar moesten stoppen. Gelukkig waren ze heel aardig en controleerden ze alleen even de papieren van de drivers. Toen mochten we weg met alleen een waarschuwing!!! Pfff...gelukkig!!! Haha. Ach jah, doen we ook nie meer, goede les toch!?
Verder weer lekker wat filmpjes gekeken, uit geweest en inkopen gedaan voor kerst enzo. Morgenavond op Christmas eve hebben we in ons hostel een Secret Santa night.
Iedereen int hostel heeft een lootje getrokken en voor diegene moet je dan een kadootje kopen. Echt super leuk!!
Verder gaan we bbqen met zn allen!
Kortom, ik vermaak me nog steeds!!
Ik wens jullie vanuit het verre Australie HELE FIJNE KERSTDAGEN!!!!!!!!!!!!!
Geniet ervan!!!
Ho, Ho, Ho big kiss Kèren
Morgen al christmas eve, dat wordt hier ook al goed gevierd!!
Echt een raar idee hierzo in het zonnetje!!
Kerstslingers in palmbomen.....best mooi dacht ik zo!!
Verder gaan we bbqen met zn allen!
Kortom, ik vermaak me nog steeds!!
Ik wens jullie vanuit het verre Australie HELE FIJNE KERSTDAGEN!!!!!!!!!!!!!
Geniet ervan!!!
Ho, Ho, Ho big kiss Kèren
23 December 2006 - 12:16
Else:
Leuk hoor, je hebt het nog steeds lekker druk! Weet je al of je nog met die gasten meegaat naar Melbourne met een camper? Zo niet; dan heb je nog even de tijd om erover na te denken! Jij ook hele fijne kerstdagen, best apart, zo in een heel ander land! Maar ik denk wel supercool!! Geniet ervan, groetjes! xx -
23 December 2006 - 14:32
Esmeralda:
He keren,
Heb eindelijk tijd om eens je verhalen te lezen! ben zo jaloers op jou! Echt super dat je het zo naar je zin hebt! Al vast fijne kerst en een super nieuw jaar!
liefs esmeralda -
23 December 2006 - 20:30
Judith:
Heej meisje,
Ik heb heel de week niet op internet kunnen kijken, op me werk niet, en laptop is ook kapot, dus was nog maar tot en met Sydney is super gekomen..! Heb nu weer een stukje verder gelezen en vind het echt geweldig dat je het zo naar je zin hebt! Lekker drukdruk... Ik wens jou iig ook super fijne kerstdagen en heel veel geluk in 2007!!
Hele dikke kus Juud -
24 December 2006 - 09:20
Willeke:
hey kèren
Fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2007
en blijf vooral van alles genieten.
dikke kus van mij -
25 December 2006 - 10:56
Shelena:
Merry Christmas!!! :) -
27 December 2006 - 16:32
Shirli:
Hey Sistah!!
Alles goed??Hier wel hoor!!Kerst was erg gezellig, bij jou ook??Alvast een gelukkig nieuwjaar, doe voor zichtig en veel plezier bij oud & nieuw!!;)
Kus Shirli -
28 December 2006 - 19:31