IK GA!!!!!! - Reisverslag uit Maarssen, Nederland van Kèren Haviv - WaarBenJij.nu IK GA!!!!!! - Reisverslag uit Maarssen, Nederland van Kèren Haviv - WaarBenJij.nu

IK GA!!!!!!

Door: Kèren

Blijf op de hoogte en volg Kèren

11 Oktober 2006 | Nederland, Maarssen

Lieve mensen!!!

Het is zover!!
Na jaren het idee gehad te hebben om een keer een tijdje op reis te gaan, heb ik nu dan toch eindelijk de knoop doorgehakt.

Op 7 december vertrek ik naar Australie!!!!
Mijn kerst en oud & nieuw zullen dus waarschijnlijk op het strand doorgebracht worden...(heh wat vervelend nou...).

Ik hou het niet alleen bij Australie, want ik ga ook nog voor een tijdje naar Nieuw-Zeeland!

Maar het duurt nog even, dus ik hoop jullie allemaal nog een keer te zien! Maar jullie mogen natuurlijk ook langskomen in Australie!!

Op deze site kunnen jullie mijn reis volgen. Op deze manier kunnen we dan ook makkelijk contact houden!!Want ik ga jullie natuurlijk allemaal missen!!:)

Dikke kus Kèren

• 11 Oktober 2006 - 18:11

John:

Goh, laat ik nou net toevallig de eerste zijn die wat schrijft...

Ik ben erg benieuwd en heb er super véél zin in!

We maken er wat van :)

Liefs,
    John

• 11 Oktober 2006 - 19:09

Willeke:

Die Kèren!!
    Nou ,Ik ga je iedergeval volgen ,jammer alleen via je website-je. maar dat is ook leuk, maak ons maar lekker jalours met je heftige reis verhalen

dikke kus
    Willeke

• 11 Oktober 2006 - 19:16

Mike:

veel plezier!
    en succes met alle voorbereidingen

MIKE

• 12 Oktober 2006 - 15:24

Shelena:

Oh leuk, je eigen website!! Ik hoop dat je de jouwe beter bijhoudt dan ik deed...(schaam schaam)
    Voordat je weggaat kom je natuurlijk eerst nog naar Ierland! Dat wordt leuk! Maar zoiezo wens ik je natuurlijk heel veel avonturen toe in het verre Australie. Misschien dat je je Aussie wel mee kan nemen aangezien je die nog in je kast heb hangen! Vinden ze vast leuk daaro hahaha! (grapje hoor;))Tot woensdag!!!

• 12 Oktober 2006 - 19:19

Mark En Jeanet:

Lieve Kèren, wat super leuk dat je nu echt gaat! Dwz eerst nog alle voorbereidingen en voorpret én sinterklaas en dan naar de andere kant van de wereld!Hoe lang ben je eigenlijk van plan om weg te blijven?
    We zullen je zéker volgen via deze site!

Liefs, Mark en Jeanet

• 13 Oktober 2006 - 09:35

Shirli:

Hey zussie!!

Natuurlijk wens ik je ook heel veel plezier!!Geniet van deze mooie reis, maar doe wel voorzichtig...!!!
    Ik zal je missen hoor..jij ons ook een beetje of ga je daar geen tijd voor hebben?!
    Enjoy & Have Fun!!

Kus
    van je zus

• 13 Oktober 2006 - 09:47

Vicky:

hooooiii
    heeel veel plezier enzo
    en we gaan je wel allemaal missen bij kerst enzo hoor
    maar
    oh en trouwens ook met oud&nieuw maar op t strand is het natuurlijk veeel leuker als in de kou
    dus ja
    maar in elk geval veel plezier :D
    daag(K)(K)

• 14 Oktober 2006 - 12:11

Matan!!!:

gr. van je leive broertje!!!

• 17 Oktober 2006 - 18:55

Bettine:

neem je een leuke beachdude voor me mee;)
    heeeel veel plezieros!!
    xx
    bettine

• 18 Oktober 2006 - 20:17

Oma:

Dag lieverd natuurlijk
    ga ik je volgen op je reis
    nu alvast veel plezier met
    de voorbereidingen.

Beetje late reactie van je
    oma maar je weet,dat ik niet zo vaak voor mijn
    computer zit.
    Dat zal anders worden als
    jij zo ver bij ons vandaan
    bent.

kus van oma.

• 21 Oktober 2006 - 13:54

Katja & Medan:

hoi keren!! het ziet er uit als een lekkere uitdaging- ga helemaal uit je bol daar- zing, vecht, huil, bid en bewonder... en natuurlijk vertel hier alles over ( katja wil volgend jaar ook mischien naar australia gaan ..) we houden van je en wensen je een goede reis toe en heeeeeeel veel plezier- denk om jezelf!! liefs van je neef en nicht uit het verre israel =)